Preguntes freqüents

Tens algun dubte abans de venir a visitar-nos?

Consulta les preguntes freqüents, i si no trobes la resposta, contacta amb nosaltres!

Quantes persones hi podem participar?

El nombre mínim són dues persones, mentre que el màxim en són sis (sense excepcions). Penseu que si hi participa una persona més, el joc perd part del seu sentit. Ha estat pensat per a ser sis persones com a màxim, de manera que no farem cap excepció.

Amb quina edat podem entrar?

A partir dels 15 anys s’hi pot assistir sempre i quan es participi amb, com a mínim, dues persones adultes. El jovent hi pot assistir sense cap adult que l’acompanyi a partir dels 16 anys.

Necessito canviar la data de la meva reserva, com ho faig?

Fins a 48 hores d’antelació: Pots modificar de forma gratuïta la teva reserva. Ho podràs fer tantes vegades com ho necessitis. Tingueu en compte que no farem devolucions de l’import de reserva sota cap concepte, ni per causes de força major.

Amb menys de 48 hores d’antelació: Podràs modificar la teva reserva abonant 15€ de recàrrec. En aquest cas no es faran canvis gratuïts ni devolucions sota cap concepte, tampoc per causes de força major. Com és una activitat grupal, podrà venir una part de l’equip (recalculant el preu) o fins i tot venir algú altre en el lloc de les persones que no poden venir.

On és l’Escape Room? Com s’hi arriba? S’hi pot aparcar?

L’Escape Room es troba a l’Edifici Centre Esplai, al Carrer Riu Anoia 42-54 08820, a El Prat de Llobregat. Trobareu un aparcament a l’aire lliure i no vigilat al mateix edifici. 

Veure mapa

A quina hora hem d'arribar?

Tot l’equip haurà d’arribar amb puntualitat a l’hora reservada.

Es recomana arribar amb uns deu minuts d’antelació, ja que cal caminar una mica des que s’arriba a les instal·lacions fins a l’entrada de l’Escape Room. Només esperarem 10 minuts des de l’hora reservada. Un cop passi aquest temps, considerarem cancelada la reserva sense cap dret a reclamació.

Ningú no es podrà afegir a una partida en curs ja que volem garantir una bona experiència de l’activitat i a més un correcte compliment dels protocols de desinfecció en relació a la COVID-19.

Quanta estona dura?

Planifica la teva visita! El temps de joc és de 60 minuts. L’experiència en total pot durar fins a 75 minuts amb la rebuda, check-in, joc i foto final post-game.

Es requereix agilitat física?

Es necessita un mínim d’agilitat física per a aconseguir sortir de l’escape. Però per a les persones amb menys agilitat o que no vulguin realitzar certs obstacles, sempre tindreu un pla B. 

Jugues sota el teu propi risc i has de tenir precaució perquè, en alguns moments, cal ajupir-se o gatejar. És un joc apte per a persones embarassades, tot i que es recomana que cada persona valori si està en condicions o no de participar en proves en què cal certa activitat física i agilitat.

Hi poden participar persones amb mobilitat reduïda?

Sí, tot el recorregut és accessible, tot i que es recomana que hi hagi com a màxim una persona per equip. Si sou més, poseu-vos en contacte amb nosaltres i buscarem solucions.

Com he d'anar vestit/da? On guardo les meves pertinences?

Us recomanem portar roba i calçat còmodes així com evitar talons o altres elements similars que compliquin el vostre desenvoupament al joc. Es prohibeix descalçar-se dins de les sales, així com accedir amb telèfons, rellotges i altres dispositius electrònics que consideri el/la game-màster. Es guardaran en una taquilla tancada amb clau en arribar. No oblidis ulleres de lectura en cas que habitualment les necessitis.

Hi ha sensació de claustrofòbia?

Les instal·lacions són àmplies, però algunes sales són més petites que altres. Totes estan dotades de botons d’emergència i sempre estaràs en contacte amb una persona responsable de la instal·lació, que seguirà la teva partida des de càmeres i micròfons per a ajudar-te de forma immediata, en cas de necessitar-ho.

Si pateixes de claustrofòbia, avisa’ns a l’inici de la partida.

Can we play in English?

Sure, you and your group will be able to choose Catalan, Spanish or English to join our Escape Room.